U bevindt zich hier: › Miami, betaalbare waterwoning: 199.250,- v.o.n.

Assendelft, Saendelft, Miami, betaalbare waterwoning: 199.250,- v.o.n.

Nog 1 te koop!

waterwoning met privé-parkeerplaats 
 • Stijlvolle architectuur
 • Woninghoud van ca. 331 m3
 • Royale kavel van ca. 112 m2
 • Uitgevoerd met 3 slaapkamers
 • Inclusief sanitair 
 • Energiezuinige woning 
 • Met eigen parkeerplaats en ruime berging
 • Gelegen in een rustige wijk
 • Dichtbij winkels en NS-station
 • Met Woningborg-garantie
 • Opleveringsprognose circa voorjaar 2015
Interactieve weergave van de omgeving
Klik hier voor een interactieve weergave van de omgeving.


Wonen in Miami is wonen aan het water én aan het park!
De charme van de Zaanstreek in combinatie met veel voorzieningen en een frisse uitstraling maken deze jonge wijk een geliefde plek om te wonen. Een aanzienlijk deel van de wijk Saendelft is al gerealiseerd, aan het andere deel wordt hard gewerkt. De wijk is grofweg in twee landschapstypen verdeeld: een waterrijk- en een parkrijkgebied.
De waterwoning van het type Miami profiteert van beide landschappen met aan de achterzijde een aan het water grenzende tuin en aan de voorzijde een park. De verschillende buurten onderscheiden zich van elkaar doordat steeds een ander architectonisch thema is gekozen. Zo krijgt elke buurt een eigen uitstraling, die zich vertaalt in specifieke vormen en een gevarieerd kleurgebruik.
 
De waterwoning heeft op de begane grond een woonkamer/keuken van ca. 26 m² en op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een badkamer. 

De woning heeft een eigen berging, te bereiken via een gemeenschappelijke ruimte en de tuin. Tevens heeft de woning één privé-parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein waarbij de mogelijkheid bestaat om nog een extra parkeerplaats te kopen.

Koopsommen
Deze vierkamerwoning, met een bruto vloeroppervlakte van ca. 99 m² en veel extra luxe kost € 199.250,- v.o.n.
Oplevering: circa voorjaar 2015.

Saendelft, de nieuwe wijk van Zaanstad
Saendelft is veel meer dan een gemiddelde nieuwbouwwijk. De combinatie van het Zaanse (water en groen) en de frisse kleuren in de woonbuurten maken van Saendelft een geliefde wijk, waar het plezierig wonen is. Deze bijzondere wijk in aanbouw ligt binnen de gemeente Zaanstad die tot de steden Top 3 van Noord-Holland behoort. Zaanstad is een aantrekkelijke stad om in te wonen en te vertoeven. Dit geldt zeker ook voor de nieuwbouwwijk Saendelft die tussen Krommenie en Assendelft ligt.
Alle voorzieningen in Zaandam, de cultuur van Amsterdam, het gezellige centrum van Haarlem. Vanuit de Zaanse wijk Saendelft bent u er met eigen auto of openbaar vervoer snel. Saendelft ligt zowel stedelijk als dorps, namelijk in het landelijke Assendelft, met polders direct om u heen. De A8 ligt op enkele minuten van huis. Het centrum van Zaandam of Amsterdam is met de auto snel te bereiken, voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of om andere centrumvoorzieningen te gebruiken. Voor wie Haarlem wil bezoeken of een strandwandeling te maken, is Saendelft een goede uitvalsbasis. Door heel Saendelft rijden Connexxion bussen en NS-station Krommenie-Assendelft is dichtbij.

Interesse?
Uitvoerige verkoopdocumentatie van de Miama waterwoningen kunt u telefonisch of per e-mail opvragen.

www.saendelft.nl