U bevindt zich hier: › Miami, 25 betaalbare waterwoningen, vanaf 158.750,- v.o.n.

Assendelft, Saendelft, Miami, 25 betaalbare waterwoningen, vanaf 158.750,- v.o.n.

Nog 2 te koop!

25 betaalbare waterwoningen met privé-parkeerplaats 
 • Stijlvolle architectuur
 • Woninghoud van ca. 270 tot 425 m3
 • Royale kavels van ca. 80 tot 185 m2
 • Naar keuze 2 tot 4 slaapkamers
 • Inclusief sanitair 
 • Energiezuinige woning 
 • Met eigen parkeerplaats en ruime berging
 • Gelegen in een rustige wijk
 • Dichtbij winkels en NS-station
 • Met Woningborg-garantie
 • Start bouw voorjaar 2014
Interactieve weergave van de omgeving
Klik hier voor een interactieve weergave van de omgeving.


Wonen in Miami is wonen aan het water én aan het park!
De charme van de Zaanstreek in combinatie met veel voorzieningen en een frisse uitstraling maken deze jonge wijk een geliefde plek om te wonen. Een aanzienlijk deel van de wijk Saendelft is al gerealiseerd, aan het andere deel wordt hard gewerkt. De wijk is grofweg in twee landschapstypen verdeeld: een waterrijk- en een parkrijkgebied.
De waterwoning van het type Miami profiteert van beide landschappen met aan de achterzijde een aan het water grenzende tuin en aan de voorzijde een park. De verschillende buurten onderscheiden zich van elkaar doordat steeds een ander architectonisch thema is gekozen. Zo krijgt elke buurt een eigen uitstraling, die zich vertaalt in specifieke vormen en een gevarieerd kleurgebruik.
 
De waterwoningen hebben op de begane grond een woonkamer/keuken van ca. 26 m² en op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers en een badkamer. Deze woningen bieden veel keuzemogelijkheden door een groot aantal opties, zoals verruiming van de keuken en woonkamer, 1 of 2 extra slaapkamers, een luxe keuken of zelfs een extra verdieping.

Iedere woning heeft een eigen berging, al dan niet te bereiken via een gemeenschappelijke ruimte. Tevens heeft iedere woning één privé-parkeerplaats op het gemeenschappelijke parkeerterrein waarbij de mogelijkheid bestaat om nog een extra parkeerplaats te kopen.

Koopsommen
Van een driekamerwoning met een bruto vloeroppervlakte van ca. 81 m² € 150.000,- tot een vijfkamerwoning van ca. 130 m² met 4 slaapkamers, een complete keuken en veel extra luxe € 273.600,- v.o.n.
Oplevering: circa voorjaar 2015.

Netto maandlasten
De netto maandlasten zullen ca. € 450,- bedragen conform het nieuwe Woonakkoord, d.d. 13 februari 2013.
Uitgaande van:
* hypotheekwaarde 150.000,- v.o.n.
* belastingaftrek 42%
* rentepercentage 4,5%
* looptijd 30 jaar.

Saendelft, de nieuwe wijk van Zaanstad
Saendelft is veel meer dan een gemiddelde nieuwbouwwijk. De combinatie van het Zaanse (water en groen) en de frisse kleuren in de woonbuurten maken van Saendelft een geliefde wijk, waar het plezierig wonen is. Deze bijzondere wijk in aanbouw ligt binnen de gemeente Zaanstad die tot de steden Top 3 van Noord-Holland behoort. Zaanstad is een aantrekkelijke stad om in te wonen en te vertoeven. Dit geldt zeker ook voor de nieuwbouwwijk Saendelft die tussen Krommenie en Assendelft ligt.
Alle voorzieningen in Zaandam, de cultuur van Amsterdam, het gezellige centrum van Haarlem. Vanuit de Zaanse wijk Saendelft bent u er met eigen auto of openbaar vervoer snel. Saendelft ligt zowel stedelijk als dorps, namelijk in het landelijke Assendelft, met polders direct om u heen. De A8 ligt op enkele minuten van huis. Het centrum van Zaandam of Amsterdam is met de auto snel te bereiken, voor bijvoorbeeld een dagje winkelen of om andere centrumvoorzieningen te gebruiken. Voor wie Haarlem wil bezoeken of een strandwandeling te maken, is Saendelft een goede uitvalsbasis. Door heel Saendelft rijden Connexxion bussen en NS-station Krommenie-Assendelft is dichtbij.

Interesse?
Uitvoerige verkoopdocumentatie van de Miama waterwoningen kunt u telefonisch of per e-mail opvragen.

www.saendelft.nl